Показать сообщение отдельно
Старый 18.03.2022, 12:24   #713
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 7,831 раз(а) в 3,517 сообщениях
Вес репутации: 26
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА: ЯК І КОЖНА ЖІНКА В УКРАЇНІ, ЗАРАЗ Я БОЮСЯ ЗА СВОГО ЧОЛОВІКА

Перша леді України Олена Зеленська зізналася, що боїться за свого чоловіка, але й не сумнівається в його силі та в силі його любові.

Про це вона сказала американському телеканалу ABC News. Як зазначається на сайті, Олена своє звернення написала, оскільки спілкуватися телефоном їй було би зараз небезпечно.

У сюжеті дружину Володимира Зеленського називають видатною жінкою та справжнім взірцем відваги.

«Сьогодні дружнього поплескування по плечу недостатньо. Сьогодні слів співчуття та занепокоєння — недостатньо», — наголосила Олена, закликавши США та європейські країни посилити санкції проти росії, закрити небо над Україною чи принаймні надати засоби, щоби українці самі змогли його боронити.

«Як і кожна жінка в Україні, зараз я боюся за свого чоловіка. Кожен ранок, перш ніж зателефонувати йому, я молюся, щоби все було добре.Та ще я знаю, наскільки він сильний та cтійкий… Він любить свою країну, нашу Батьківщину, любить свій народ, свою родину, мене. І я знаю, наскільки сильні ці почуття. Тому він захищатиме все це до кінця», — підкреслила вона.
YuraUA на форуме   Ответить с цитированием
2 пользователя(ей) сказали cпасибо: