Показать сообщение отдельно
Старый 24.09.2022, 11:38   #3110
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 8,038 раз(а) в 3,608 сообщениях
Вес репутации: 27
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

"Зализуємо рани і в стрій": парамедикиня Пташка опублікувала перший допис після звільнення з полону.

Парамедикиня Катерина Поліщук (Пташка), яку разом з понад 200 іншими українськими захисниками Маріуполя звільнили з полону, опублікувала перший після повернення в Україну допис і фото у соціальній мережі.

"Це був початок. А тепер я вдома. І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт. Кожен захисник Маріуполя повернеться додому. Кожен клаптик української землі буде відвойовано. Ми повернулись, щоб боротись далі!", – написала вона на своїй сторінці в instagram і додала фото на фоні українського прапору.

У сторіз Катерина подякувала всім за привітання, теплі слова і за волю.

"Зализуємо рани і в стрій. Якщо я перестану посміхатися, я вмерла. Я в Україні, ми зробили це разом. Але це все лише початок", – зазначила вона.
Нагадаємо, Катерина Поліщук з позивним "Пташка" знаходилася на маріупольському заводі "Азовсталь" під час облоги росіян. Запис з заводу, де вона співає повстанську пісню, викликав широкий резонанс.

Після з’явилося відео з допиту Пташки у полоні, де вона відповідала на питання українською мовою, і заявила, що поїхала б в Маріуполь знову, щоб надавати допомогу людям.
YuraUA вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: