Показать сообщение отдельно
Старый 05.01.2023, 21:31   #3949
YuraUA
Гуру

Ресивер: U2C S+Mini
Поблагодарили 8,097 раз(а) в 3,635 сообщениях
Вес репутации: 28
YuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордитсяYuraUA за этого человека можно гордится

У Зеленського відреагували на лицемірне "перемир'я" путіна на Різдво

Михайло Подоляк наголосив, що російські війська мають залишити окуповані українські території, і лише тоді у неї почнеться "тимчасове перемир'я".
В Офісі президента України назвали лицемірством оголошене Росією припинення вогню 6 і 7 січня.

Як підкреслив в Twitter радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, Україна не атакує чужу територію і не вбиває цивільне населення, як це робить росія.

"Україна знищує виключно членів окупаційної армії на своїй території… рф має залишити окуповані території – лише тоді у неї почнеться "тимчасове перемир'я". Лицемірство залиште собі…", - підкреслив Подоляк.

Оновлено. Пізніше в переданому журналістам коментарі Подоляк назвав такий жест Кремля "виключно пропагандистським".

"Росія всіляко намагається хоча б на якийсь час знизити інтенсивність боїв і інтенсивність ударів по своїх логістичних центрах для того, щоб отримати час на проведення допмобілізації, будівництво масштабних укріплень на захоплених територіях і перегрупування армії. Це не вийшло зробити тими чи іншими воєнними способами. Тому в хід пішли стандартні інформаційні хитрощі", - вважає радник глави ОП.

Також, за його словами, завдання в рф одне - "негайний стіл переговорів, прийняття російського ультиматуму і нова лінія поділу".

"Ось цинічний сенс вказівки путіна про "тимчасове припинення вогню". Банальні хитрощі. У цьому немає ані найменшого бажання припинити війну. Тим більше, нагадаю, що тільки росія атакує ракетами/дронами цивільні об'єкти, включаючи місця релігійних обрядів, і робить це саме у святкові різдвяні дні. Тому, ще раз: не потрібно реагувати на свідомо маніпулятивні ініціативи керівництва рф", - додав він.

"Перемир'я" на Різдво - що повідомлялося
Нагадаємо, 5 січня президент рф володимир путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу запровадити з 12:00 6 січня до 00:00 7 січня "режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення". Також у Кремлі закликали Україну зробити те саме.

Також УНІАН повідомляв, що 5 січня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган провів телефонну розмову з утіним і закликав його до одностороннього припинення вогню у війні проти України.
YuraUA вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо: