Який вже день чешу ріпу пятірнею...На одному й тому ж сайті, де я ганяю собі ігрочку, почало часто вивалювати напис "Дані не можуть бути загружені, спробуйте перезавантажити комп"ютер." І по колу. Скільки разів хоче.
Поміняв: ОЗУ на завідомо справну - без покращень. Поміняв SSD системний на новий - трохи краще, але вивалює, хоть і рідше, все рівно. Причому на новий розгортав імідж від попереднього, на котрому різними прогами виясняв, чи нема помилок - все чисто, резерв життя - 63%, але й так замінив на новий та більший за ємністю. Помітив цікаву річ, що найдовше працює, коли включу і поки , видно, холодний, а потім знов - коли хоче, то перезагрузки просить.
Мать його нехай, чи не відвал десь трохи чіпсета? До речі, чіпсет вже був замінений років з 5-6 тому назад. Ноут ACER Aspire ES-711. А то може поставити Вінду з нуля, а не розгортати з іміджа?
Скажіть своє слово, специ.
Інші всі веб-сайти працюють без зауважень. Тільки на одному таке і є. Шо за хз...
Ігри , я правильно зрозумів ? Відео пам'ять не резинова .А в випадку з бюджетним вмонтованим відео ядром - вона забирає певну частину з оперативної пам'яті .
Ігри , я правильно зрозумів ? Відео пам'ять не резинова .А в випадку з бюджетним вмонтованим відео ядром - вона забирає певну частину з оперативної пам'яті .
Та в курсі, дружок, в курсі...Раніше на 4 гігах ігра йшла, а от недавно на 8 стала баранити...ну поки шо збільшив розмір файла підкачки, там подивимося. Додати ще оперативки змоги нема, слот 1, тягне макс 8Гіг.
Скрытый текст (вы должны войти под своим логином или зарегистрироваться и иметь 1 сообщение(ий)):
У вас нет прав чтобы видеть скрытый текст, содержащейся здесь.
Поблагодарили 5,987 раз(а) в 2,335 сообщениях
Вес репутации: 65
Цитата:
Сообщение от Anthrax
Раніше на 4 гігах ігра йшла, а от недавно на 8 стала баранити...ну поки шо збільшив розмір файла підкачки, там подивимося. Додати ще оперативки змоги нема, слот 1, тягне макс 8Гіг.
Не много поиграл, только ни чего не понял или я играл или оно само играло.
Ни чего не тормозило и ни чего не просило сохранять.
Стационар ПК, 8 гигабайт ОЗУ, видео карта с 1 гигабайт оперативки.
Ни каких советов дать не могу, по тому как первый раз по пробовал браузерную игру. Тебе думаю нужно на какой то форум по играм и там искать свою причину тормозов.
Та в курсі, дружок, в курсі...Раніше на 4 гігах ігра йшла, а от недавно на 8 стала баранити...ну поки шо збільшив розмір файла підкачки, там подивимося. Додати ще оперативки змоги нема, слот 1, тягне макс 8Гіг.
*** скрытый текст ***
Ну так зараз мін.системні вимоги - 8 гіг озу та вінда 8.1 . Вангую що в GPU-Z - покаже 100% загрузку відео ядра .А тут не лишнім буде зробити ревізію термо інтерфейсу . Та й додаткове охолодження пуза не завадить , навіть кустарне .
Заміна Вінди може трохи покращити ситуацію , так само і з драйверами . Не на довго це 100% !
Колись дуже давно вийшла була гра Халф Лайф - котра сильно лагала на більшості тодішніх пк. Але під лінуксом через емуль Вайн можна було більш-менш з комфортом пограти .
Геймер без апгрейду не геймер
До речі під Він7 - рубака бігає і орків рубає , але в мене проц Ryzen 7 3700X , 16гіг озу та 1660ТІ на борту .
заміна двох банок — це і дешевше, і цікавіше. Багато хто просто викидає, а насправді в більшості випадків проблема вирішується елементарною пайкою.
Это точно ! Закончу так сказать эту "историю". (в тот же вечер )
Итак.Искать схему ? Это время -да и в основном каждая версия это смесь "бульдога с.." Поэтому не тратя время даром --берем часть одной и начала другой,получаем новую версию
Итак кондеры есть ! 13007 в "зипах" тоже. Сопроты дергаем из драйверов люминисцентных ламп.
Утренний поход в "сельпо" откладывается