|
||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
![]() Регистрация: 26.06.2012
Ресивер: GI Fly,SatIntegral-1225-68,SatIntegral-7300PVR
Поблагодарили 201 раз(а) в 105 сообщениях
Вес репутации: 14 ![]() |
мене тобто власників тюнерів цікавить ярличок з фільмами(екс юа) наприклад. За таке і заплатити можна
|
|
|
|
| 2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#2 |
|
Модератор
![]() Регистрация: 17.02.2010
Ресивер: GI8120,DM800,Vu+Solo,AB IPBOX 9000HD,AzBox Premium HD+,....
Поблагодарили 2,085 раз(а) в 519 сообщениях
Вес репутации: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Деякі роботи по цій темі проводяться.
|
|
| 4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#3 |
|
Новичок
![]() Регистрация: 22.06.2016
Ресивер: U2C k3
Поблагодарили 9 раз(а) в 7 сообщениях
Вес репутации: 0 ![]() |
Спасибо, отличный софт. Если получиться, можно убрать автоматическое включение канал, если смотришь epg. А то дико не удобно, когда смотришь что то и хочется посмотреть программу и каналы переключаются постоянно.
|
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
|
|
#4 | |
|
Пользователь
![]() Регистрация: 28.01.2010
Ресивер: різні
Поблагодарили 113 раз(а) в 43 сообщениях
Вес репутации: 17 ![]() |
Цитата:
1.Я уважно читаю.Цитату зверху я писав,чи хто? Не бачу тут нічого про Індію. 2."Ну і фільми щось не будь а то ютуб не ті враження в клієнта" - знайдіть в собі сили і натисніть ОК на ярлику M3U.Що ви причепилися до того ІПТВ. Наразі можливості М3У кращі ніж ІПТВ,тому зроблено там. Є недоліки,але є великий+ ,- нема прив'язки до одного ресурсу,який і так через пару днів "здохне". 3."Чи вам треба ,щоб при завантаженні був ярлик екс і ви заплатите гроші.---ну приблизно так" Якщо Nazir зробить,що при завантаженні тюнера буде на весь екран ex.ua,ви заплатите "приблизно" 100грн..... Отож-бо й воно. Він займається софтом,а не картинками при завантаженні. 4."не можу знайти робочий канал-Індія(IPTV)" Є канал Индийское кино,Bollywood HD і не HD на 36 градусі.Нащо вам Індія в M3u? А якщо вона там буде-особисто для вас,скільки ви готові заплатити? Підсумок. Я так відчуваю,що халява скоро закінчиться і будемо "качати" софти з гарними картинками,але без функціоналу.
|
|
|
| 2 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
|
|
#5 |
|
Местный
![]() Регистрация: 26.06.2012
Ресивер: GI Fly,SatIntegral-1225-68,SatIntegral-7300PVR
Поблагодарили 201 раз(а) в 105 сообщениях
Вес репутации: 14 ![]() |
Якщо Nazir зробить,що при завантаженні тюнера буде на весь екран ex.ua,ви заплатите "приблизно" 100грн..... Отож-бо й воно.
Він займається софтом,а не картинками при завантаженні-ще раз ви про що?--- Я про сайт як на U2S Alternativa-якщо це можливо. Є канал Индийское кино,Bollywood HD і не HD на 36 градусі.Нащо вам Індія в M3u?--- Для цього треба встановити 36-а це щось таки коштуе. Навіщо переписувати не потрібні слова-якщо тюнер може іптв є списки є інтернет швидкий. Питання в тому чи можна з ним зробити те що неробить техносат та джеферсон. А ще:М3У це не ІПТВ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Пользователь
![]() Регистрация: 28.01.2010
Ресивер: різні
Поблагодарили 113 раз(а) в 43 сообщениях
Вес репутации: 17 ![]() |
Все. Я пас.
Останнє повідомлення для вас svm.Може в Nazira буде більше терпіння. Ні, наразі не можливо.(Але для мене головне вміст,а не картинки і ярлички з яких половина може не працювати).Спочатку ви писали про ярличок,потім якесь кіно крім ютуба.Тепер вже все не підходить - давай як на U2C,завтра скажете давай як на андроїд ще й з торентом. Так скільки ви готові заплатити,щоб була Індія і не ставити 36? Ви все відписуєте і уникаєте відповіді. В мене таке враженняя,що ви ні разу не заходили в м3у. ТРЕТІЙ РАЗ прошу - ЗАЙДІТЬ в м3у і половина питань відпаде зразу. В даному випадку м3у -це не те саме що ІПТВ. З іптв там наразі лише декілька каналів в кінці списку,а все решта НІ. п.с.Краще відмовтеся цих дешевих тюнерів,а ставте так доларів від 50.Тоді і вам і нам буде на форумі легше. p.s.VirtusPro- прочитайте на попередній сторінці.Ніхто і не займається екс.уа.Там взагалі нема прив'язки до якогось одного ресурсу.В цьму і є великий +.
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: |
![]() |
|
|