|
||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра | Language |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
![]() Регистрация: 13.02.2018
Ресивер: uClan Denys H.265 Pro+
Поблагодарили 431 раз(а) в 162 сообщениях
Вес репутации: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Є у них (менегерів с.м) чому повчитись, шкодував би людей але бачу що людям подобається лохотрон. Тому беру комбофорос за 700, ставлю націнку і у роздріб 1300 грн. Прошитий+ гарантія+ сервіси+т.о+налаштування і ще якогось маразму і у шоколаді я і клієнт задоволений. Одне що напрягає що я не менегер супермаркету з якого спрос нульцевий, якщо що до мене прийдуть, телефоном у ночі розбудять, змушений буду виконувати обіцяні сервіси)) але людям коли пояснюєш що так краще, є такі що розуміють що кишеньковий майстер поряд навіть дорожче, це краще ніж купівля пустої дешевої коробки в неті або у безвідповідальних лохотронщиків у маркеті.
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Профи
![]() Регистрация: 21.04.2011
Ресивер: Android X96 mini ,WV Foros,B6
Поблагодарили 737 раз(а) в 312 сообщениях
Вес репутации: 16 ![]() |
Цитата:
ніж LОХО-БОКСИ з абонкою .. Та все ще попереду ще трошки більше тижня
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
![]() Регистрация: 22.03.2018
Ресивер: Foros combo; SI-1311; та всі інші
Поблагодарили 678 раз(а) в 349 сообщениях
Вес репутации: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Roma1313, якщо пошукати, то можна знайти було і дешевше.І те, що всі грамотні, що в інеті дешевше-хай куплять і самі прошиють, налаштують, зроблять ключ на ютуб, підключать-в результаті кирпич.Або прийдуть до вас і ви так само і ще навіть в двічі більше здеріть, щоб не були такими хитрими.Із такими розумниками, які дають комусь заробити, а не своїм-тільки так потрібно робити.Я так і роблю.
|
|
|
| 10 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
|
|